Impuls a la moto elèctrica

| Tema: Mobilitat sostenible, Vehicles elèctrics

Scutum cedeix a l'AMB 3 ciclomotors elèctrics per emprar-los en les flotes municipals metropolitanes

L'AMB I l'empresa Scutum han signat un acord públic-privat per impulsar l'ús de motos elèctriques a les flotes públiques dels ajuntaments metropolitans. Segons aquest acord, Scutum cedeix a l'AMB, durant un període d'un any amb possibilitat de prorrogar-se un any més, 3 motos elèctriques (dos models convencionals i un de policia local). Cada scooter té una autonomia real de 100 quilòmetres.

L'objectiu de l'acord és promoure i implantar una mobilitat neta i reduir la contaminació atmosfèrica provocada pel trànsit rodat.

L'acord l'han signat Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, i Carlos Sotelo, CEO de Scutum.

Per al vicepresident de l'AMB "Sumant moltes iniciatives i acords d'aquest tipus, progressivament estem introduint el vehicle elèctric en la vida quotidiana dels treballadors i dels ciutadans de l'àrea metropolitana, estem fent possible un veritable canvi", Poveda també ha recordat la necessitat urgent d‘anar cap a una mobilitat molt més neta.

Per la seva banda, Sotelo ha indicat que "és un privilegi ser la primera marca de motos elèctriques en què AMB ha confiat per avançar junts cap a una mobilitat sostenible a l'àrea metropolitana. Compartir aquest ideal de futur, pel qual nosaltres treballem en l'àmbit nacional i internacional, ens va fer sumar-nos a aquest projecte. La robustesa del model S02 ja ha estat provada amb èxit per equips de missatgers, agents de la mobilitat i policies d'altres municipis que necessiten un vehicle segur i amb una llarga autonomia dia rere dia".

Properament, l'AMB té previst obrir una línia de subvencions per a l'adquisició de motos elèctriques per part dels ajuntaments, amb l'objectiu de continuar impulsant la mobilitat de zero emissions.

Les vendes en el sector de la moto elèctrica a Espanya han crescut un 119,67% respecte a l'any 2015, segons AEDIVE. Actualment, entre els seus compradors i usuaris principals es troben serveis d'administracions públiques i empreses de repartiment a domicili.

Documents relacionats
On
Marker
Seu de l'AMB Barcelona