El transport públic ens dona més

| Tema: Transport

Campanya de promoció del transport públic

L'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) ha creat la campanya "El transport públic ens dona més", que té com a objectiu posar en valor el transport públic en un moment en què l'ús compartit i els nous models de cotxe estan centrant l'atenció al sector de la mobilitat. Aquesta acció recorda que el transport públic segueix essent bàsic a la nostra ordenació territorial i urbana.

La presentació de la primera fase de la campanya ha anat a càrrec del vicepresident de Mobilitat i Transport l'AMB, Antoni Poveda, i la vicepresidenta de la PTP, Susana Pascual.

"El transport públic ens dona més" es basa en 10 missatges expressats en 20 imatges de la il·lustradora Cristina Bueno, que ens transmeten emocions i conceptes vinculats als valors i avantatges del transport públic. Aquests materials seran de lliure accés i es podran compartir a través del web de la campanya i a les xarxes socials a través de l'etiqueta #mestransportpublic.

Aquesta primera fase ha estat possible gràcies a l'AMB, l'ATM, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, Tusgsal, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Transports Metropolitans de Barcelona, Renfe, TRAM, Moventis i Transports Urbans de Sabadell. La campanya és oberta a nous patrocinis i mitjans de difusió durant el següent any.

Pel que fa a l'AMB, gràcies al seu suport l'abast d'aquesta primera fase arribarà també, a través de 150 opis publicitaris distribuïts a una dotzena de municipis metropolitans. A banda, l'AMB també hi ha col·laborat amb 45 autobusos vinilats del servei de Bus Metropolità, que circulen al voltant de la primera i segona corones metropolitanes. Des de la PTP s'ha manifestat l'encert d'haver creat aquesta campanya com una de les fites vinculades al seu 25è aniversari.

Documents relacionats
On
Marker
Plaça d'Europa L'Hospitalet de Llobregat