Accessos directes:

El transport públic ens dona més

Tornar

| Tema: Transport

Campanya de promoció del transport públic


L'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) ha creat la campanya "El transport públic ens dona més", que té com a objectiu posar en valor el transport públic en un moment en què l'ús compartit i els nous models de cotxe estan centrant l'atenció al sector de la mobilitat. Aquesta acció recorda que el transport públic segueix essent bàsic a la nostra ordenació territorial i urbana.

La presentació de la primera fase de la campanya ha anat a càrrec del vicepresident de Mobilitat i Transport l'AMB, Antoni Poveda, i la vicepresidenta de la PTP, Susana Pascual.

"El transport públic ens dona més" es basa en 10 missatges expressats en 20 imatges de la il·lustradora Cristina Bueno, que ens transmeten emocions i conceptes vinculats als valors i avantatges del transport públic. Aquests materials seran de lliure accés i es podran compartir a través del web de la campanya i a les xarxes socials a través de l'etiqueta #mestransportpublic.

Aquesta primera fase ha estat possible gràcies a l'AMB, l'ATM, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, Tusgsal, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Transports Metropolitans de Barcelona, Renfe, TRAM, Moventis i Transports Urbans de Sabadell. La campanya és oberta a nous patrocinis i mitjans de difusió durant el següent any.

Pel que fa a l'AMB, gràcies al seu suport l'abast d'aquesta primera fase arribarà també, a través de 150 opis publicitaris distribuïts a una dotzena de municipis metropolitans. A banda, l'AMB també hi ha col·laborat amb 45 autobusos vinilats del servei de Bus Metropolità, que circulen al voltant de la primera i segona corones metropolitanes. Des de la PTP s'ha manifestat l'encert d'haver creat aquesta campanya com una de les fites vinculades al seu 25è aniversari.

On

  • Marker

    Plaça d'Europa L'Hospitalet de Llobregat