Compra de bicicletes elèctriques

| Tema: Mobilitat i transport

Nova subvenció de 250 euros per a les primeres 1.000 unitats

L'AMB ha posat en marxa una nova subvenció de 250 euros per als primers 1.000 ciutadans de l'àrea metropolitana que decideixin comprar una bicicleta elèctrica. La subvenció, disponible per a bicicletes amb un preu màxim 1.350 euros, es divideix en dues convocatòries de 500 unitats cadascuna. Quan s'esgoti la primera convocatòria, s'activarà i es posarà en marxa, de manera immediata, la segona.

Respecte a les convocatòries anteriors realitzades els anys 2014 i 2015, que van tenir un gran èxit, en aquesta nova edició cal destacar la incorporació de sis noves botigues a la xarxa d'establiments participants, que ja arriba als 29 establiments adherits a la promoció.

A partir de la propera setmana, un cop s'hagi publicat al BOP la llista dels nous establiments adherits, els ciutadans que vulguin beneficiar-se del descompte només han d'anar a una de les botigues adherides, escollir una bicicleta elèctrica dins del rang de preus adient (fins a 1.350 euros) i omplir un formulari, on hauran d'acreditar que resideixen en un dels 36 municipis metropolitans.

Cinc d'aquestes noves botigues han signat avui, a la seu de l'AMB, els convenis corresponents juntament amb Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB que ha explicat que "és un subvenció pensada per a una mobilitat urbana diària, per a persones que vulguin contribuir a una mobilitat diferent, sostenible".

Aquesta nova acció de l'AMB s'emmarca dins de les iniciatives metropolitanes de mobilitat sostenible perquè la bicicleta esdevingui un mitjà de transport estès entre els ciutadans metropolitans.

Documents relacionats
Enllaços relacionats