Atemptat a Barcelona

| Tema: Mobilitat i transport

Restabliment dels serveis de transport públic

El servei de transport públic ha recuperat la normalitat.

Les línies de Baixbus i de Soler i Sauret han aturat el servei a les 12 h per fer un minut de silenci amb solidaritat amb les víctimes i rebuig a l'atemptat. 

D'altra banda, el servei de bus turístic de Barcelona Bus Turístic i el de l'empresa Barcelona City Tour és gratuït des de les 12 h.

En la situació excepcional creada per l'atemptat d'ahir a la tarda, l'AMB i tots els seus operadors de transport públic (TMB, Tusgsal, Grup Baixbus, Soler i Sauret i Transports Ciutat Comtal) van actuar amb diligència per col·laborar en la labor dels cossos policials i sanitaris, així com per protegir la seguretat dels passatgers. De manera excepcional, es va autoritzar a viatjar sense bitllet a les xarxes de metro i autobusos, per facilitar l'evacuació dels ciutadans que volien tornar a casa. A instàncies de la policia, a més, es van facilitar autobusos per formar cordons de seguretat en les principals vies d'accés a Barcelona. També el Nitbus va donar servei de manera gratuïtat per ajudar al desplaçament dels afectats.

L'AMB condemna rotundament l'atemptat terrorista comès a Barcelona i se solidaritza amb les víctimes.

Documents relacionats