#PT4ME per un transport públic inclusiu

| Tema: Autobusos, Mobilitat i transport

La campanya dona visibilitat a la situació de vulnerabilitat de les dones en el transport públic

Noia veient passant un comboi de Metro

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, que se celebra el 8 de març, l'AMB, com a planificadora i gestora de la mobilitat metropolitana, se suma a la campanya internacional #PT4ME.

La campanya, que té com a lema "Per un transport públic inclusiu: Il·luminem-ho!" i reivindica un "transport públic per a mi, per a tu, per a tothom", pretén donar visibilitat a la situació de vulnerabilitat en què es troben les dones en el transport públic i pretén oferir un entorn segur i més accessible per a tothom.

La campanya està promoguda per la Unió Internacional de Transports Públics (UITP), de la qual l'AMB és sòcia i membre del bureau directiu, i avalada pel World Bank Group a escala internacional.

"Junts podem ser la veu que ajudarà les dones de tot el món a accedir a entorns de transport públic més segurs", va dir Mohamed Mezghani, secretari general de la UITP.

En aquest context, l'AMB desplegarà la campanya #PT4ME tant a través dels seus canals informatius propis (web i xarxes socials) com a través dels canals dels diferents operadors de transport públic metropolità. També l'ha fet extensiva als ajuntaments metropolitans.

Web de la campanya #PT4ME 

Documents relacionats