Som conscients del malbaratament alimentari que generem?

Percepció social i proposta de mesura
Imatge de la publicació
Tema:
Residus
Públic:
especialitzat
Tipus:
Tècnic
Edició:
Dossier
Suports:
Electrònic

Som conscients del malbaratament alimentari que generem? Percepció social i proposta de mesura

Descarregar

Sinopsi

El present treball vol analitzar el comportament del malbaratament alimentari domèstic a l'àrea metropolitana de Barcelona, a partir de l'opinió dels seus ciutadans. S'evidencia una falta de consciència de la població respecte a la magnitud del problema del malbaratament alimentari; i a la vegada una certa preocupació. El model de comportament ens mostra que els hàbits alimentaris i els comportaments de prevenció de residus defineixen en proporcions similars el malbaratament alimentari de les llars de l'àrea metropolitana. Treball de final de master de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Autor:
Raquel Díaz Ruiz
Editorial:
AMB
Lloc i data:
Barcelona 2013
Idiomes disponibles:
Català