Xarxa de fotolineres

| Tema: Eficiència energètica, Fotolineres, Transició energètica

L'AMB presenta el projecte en una conferència sobre innovació energètica

Imatge d'un dels moments de la conferència

L'AMB ha participat en la XI Conferèrencia Internacional en Innovació Energètica "Integration of batteries and electric vehicles: towards a more flexible power system" que va tenir lloc el 16 de novembre a Barcelona i va ser organitzada pel grup de recerca de la UPC, el CITEA, conjuntament amb la Càtedra Endesa UPC d'Innovació energètica.

Gil Lladó, tècnic d'energia i canvi climàtic de la Direcció de Serveis Ambientals de l'AMB, va ser l'encarregat de presentar la ponència "Employee solar charging stations: a comprehensive energy transition project".

El programa de la trobada ha inclòs intervencions destacades de diferents investigadors i experts en la temàtica vinculats al CITCEA i al SINTEFF, autoritats públiques com Assumpta Farran, per part de l'ICAEN, i representats destacats del sector com Narcís Vidal d'Enel X o Xavier Farriols del CEEC.

A més dels projectes relacionats amb el vehicle elèctric, com el que ha presentat l'AMB, també s'han presentat altres idees relacionades amb la innovació energètica com l'emmagatzematge i integració d'energies renovables o la prova pilot d'illa energètica durant la celebració del darrer Expoelectric.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
UPC BarcelonaTech (sala d'actes) Avinguda Diagonal, 647, 08028, Barcelona