Premi a l'estratègia de gestió del carboni

| Tema: Canvi climàtic, Sostenibilitat

L'AMB vol reduir les emissions en un 30% de cara al 2030

Dipòsit controlat de la vall d'en Joan

La 3ª edició de la Gala Consular i Institucional, organitzada per la federació espanyola del luxe Elite Spain, va reunir el passat 16 de maig més de 200 convidats a la seu del Col·legi d'Advocats de Barcelona. Representants del cos consular, empresaris i polítics van assistir al lliurament dels premis C d'Or.

L'AMB va ser guardonada amb un premi "C d'Or" per la seva Estratègia de gestió del carboni, que integra el compromís de reducció d'emissions de CO2 de més de 50 empreses i instal·lacions pròpies i concessionàries. El premi el va recollir Salvador Milà, director de l'àrea de presidència de l'AMB.

L'Estratègia de gestió del carboni de l'AMB és l'instrument de reducció d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle amb la qual es pretén reduir les emissions en un 30% de cara al 2030 respecte l'any 2011, any en què es va posar en funcionament aquest programa.

Les mesures que l'AMB impulsa per reduir les emissions de CO2 s'apliquen tant a les instal·lacions de les oficines centrals de l'AMB com als equipaments de tractament de residus, subministrament i tractament d'aigües, territori (gestió i manteniment de parcs i platges) i empreses de mobilitat. Aquesta estratègia s'inclou al Pla de sostenibilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (PSAMB) que és l'instrument de referència de la política ambiental metropolitana.

Des de l'any 2011, a més, la seu institucional de l'AMB també està adherida al Programa d'Acords Voluntaris de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Publicacions relacionades