Participació al Som Elèctrics

| Tema: Fotolineres

L'AMB presenta la innovadora fotolinera instal·lada a Molins de Rei

L'AMB ha participat al quart congrés Som Elèctrics, sobre transició energètica i mobilitat elèctrica, que va tenir lloc els dies 6 i 7 de juny al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, a Terrassa. El lema d'enguany era "Mobilitat, Responsabilitat, Sostenibilitat!".

La Direcció de Serveis Ambientals de l'administració metropolitana va presentar el projecte de fotolineres que s'està implantant al territori metropolità. La ponència va girar a l'entorn de la innovadora fotolinera V2G que l'AMB ha instal·lat a Molins de Rei, que és la primera fotolinera pública bidireccional de l'Estat.

Idees de futur

El programa de la trobada ha inclòs intervencions de diferents experts en la temàtica vinculats a empreses i institucions, com el Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya, Schneider Electric, Circutor, el CSIC o el Port de Barcelona. També destaquen les ponències de Susana Bañares, de Red Eléctrica de España (REE), o de Gerrit Stumpe, de Siemens. El debat final ha estat moderat pel meteoròleg Francesc Mauri.

A més dels projectes relacionats amb la transició energètica i el vehicle elèctric, com el que ha presentat l'AMB, també s'han presentat altres idees relacionades amb les autopistes elèctriques, el nou model energètic a la Xina, les bateries de liti i el futur del transport marítim.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Projectes relacionats
On
Marker
Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (Terrassa)