Nous públics

| Tema: Sostenibilitat

Noves activitats adreçades a la ciutadania i per a formació no reglada

Aquest curs 2018-2019 el programa Compartim un Futur ha renovat la programació d'activitats i s'ha adaptat a nous públics. Concretament a la ciutadania en general (participants adults a títol individual o vinculats a equipaments culturals, casals o altres associacions), a un públic mixt (participants de l'educació en el lleure i/o famílies) i formació no reglada (usuaris de formació ocupacional, formació per a adults i col·lectius en risc d'exclusió social).

Els canvis també inclouran una programació temporal especial amb activitats extraordinàries que comprendran formats diferents i metodologies innovadores centrades en els diferents eixos del programa.

L'ultima novetat per destacar és la figura de l'informador o informadora per a centres i entitats, pensada per donar a conèixer tot el ventall de possibilitats que ofereix el programa Compartim un Futur. Aquesta nova incorporació en farà una difusió activa i personalitzada al centres interessats en els àmbits d'interès concrets. Així, es vol donar a conèixer d'una manera més propera el programa i donar suport als centres en l'execució de programes d'aprenentatge i servei, i oferir una formació per als participants i responsables en cas que sigui necessari.

Documents relacionats
Enllaços relacionats