Nou estudi del PSAMB

| Tema: Parcs

Guia de criteris ambientals per al disseny de parcs urbans

L'AMB ha publicat un nou estudi del PSAMB (Pla de sostenibilitat de l'AMB). Es tracta del treball "Criteris ambientals per al disseny de parcs urbans", una guia que vol esdevenir un instrument pràctic per als tècnics que s'enfronten al procés de disseny d'un parc per tal de disposar dels criteris i recursos necessaris per ambientalitzar els seus projectes.

La guia està dirigida a personal tècnic de diverses disciplines: tècnics municipals de medi ambient, d'urbanisme i d'espai públic, projectistes, arquitectes, biòlegs, ambientòlegs, enginyers.

L'estudi neix fruit de la col·laboració entre la Direcció de Serveis d'Espai Públic i la Direcció de Serveis Ambientals, juntament amb Barcelona Regional, que ha permès plantejar principis i criteris generals per ambientalitzar els parcs, no com a solucions tècniques concretes, sinó criteris fonamentals que haurien de definir el model de parc des d'una reflexió ambiental però, alhora, d'acord amb les directrius marcades a l'inici d'un projecte, sempre que sigui possible

Aquesta guia s'emmarca dins de l'eix estratègic de "Territori, ecologia i biodiversitat".

Guia de criteris ambientals per al disseny de parcs urbans

Documents relacionats