Millores al portal de compra responsable

| Tema: Sostenibilitat

També s'han actualitzat continguts sobre ambientalització de la contractació pública

Durant el mes de desembre de 2016 s'ha actualitzat el portal compraresponsable.cat.

S'han millorat els continguts pel que fa als criteris de contractació al sector públic, principalment el marc legal vigent, les ecoetiquetes i distintius ecològics i els criteris ambientals dels productes i serveis recentment ambientalitzats a l'AMB.

Al llarg del 2016 també s'han actualitzat els continguts de la web de l'AMB sobre l'actuació de l'AMB en relació a l'ambientalització de contractes. 

El portal Compra responsable es va crear l'any 2011 amb l'objectiu d'assessorar i facilitar la consulta de criteris ambientals a tenir en compte en la compra i contractació de productes i serveis per als municipis metropolitans i les empreses que presten serveis públics. També inclou consells sobre bones pràctiques, enllaços d'interès i una eina de cerca personalitzada. 

L'experiència de l'AMB en l'ambientalització de contractes va ser reconeguda per la UE l'any 2014. Recentment ha participat en el Congrés Nacional del Medi Ambient - CONAMA 2016, en el marc del Grup de Treball-6 "Contratación y compra pública sostenible e innovadora", inclòs en l'eix 9 d'Economia i Societat (veure a sota: documents relacionats).