Llar eficient

| Tema: Energia

Guia digital interactiva sobre eficiència energètica

L'AMB ha posat en marxa una guia interactiva d'estalvi energètic de l'habitatge que vol sensibilitzar i promocionar l'ús eficient de l'energia amb l'objectiu d' augmentar la capacitat de la ciutadania i famílies per prendre decisions a casa que tinguin en compte els beneficis i els costos ambientals i energètics.

Un cop l'usuari hagi accedir a l'eina Llar eficient obtindrà consells pràctics i informació per millorar l'eficiència energètica de casa, reduir la facturació i contribuir a millorar el medi ambient. Llar eficient proposa geolocalitzacions contextualitzades. Els espais de la guia són el saló, la cuina, bany, dormitori o a l'exterior com façanes, zones comunes, etc. Un cop es marca sobre els pins (elements georeferenciats), la guia ofereix conceptes energètics sintèticament explicats, consells i relaciona les nostres accions amb el món on vivim.

La guia digital "Llar eficient" és accessible a través de mòbil, tablet o PC i, també incorpora l'opció d'enviar ePostals amb consells relacionats amb l'energia així com la possibilitat de compartir la pròpia guia a les xarxes socials.

Accés a la guia "Llar eficient"

L'actuació està vinculada a diverses accions i programes de l'àmbit del medi ambient de l'AMB.

Documents relacionats