Jornades sobre aigües residuals

| Tema: Aigua, Sostenibilitat

L'AMB presenta la ponència "Modificacions del Reglament metropolità d'abocaments d'aigües residuals"

Imatge de la jornada AIPN

L'AMB ha participat a les jornades de medi ambient organitzades per l'Associació Industrial per a la Producció Neta de la Vall Baixa i del Delta del Llobregat (AIPN) amb la ponència "Modificacions del reglament metropolità d'abocaments d'aigües residuals". Aquesta jornada mediambiental que ha esdevingut una referència en el calendari de les activitats de les indústries de la comarca del Baix Llobregat, es va celebrar el passat 21 de juny al Prat de Llobregat.


L'administració metropolitana va presentar el projecte de modificació del Reglament metropolità d'abocament d'aigües residuals en el qual està treballant actualment la Direcció de Serveis Ambientals de l'AMB. Si bé el Reglament vigent data del 2015, la necessitat d'adaptar-lo a la normativa que li és d'aplicació i la voluntat de millorar certs aspectes tecnicoadministratius ha fet que es considerés necessari plantejar-se aquesta modificació.

L'AIPN és una organització sense ànim de lucre composta per empreses de sectors diversos, totes ubicades a la vall baixa i el delta del Llobregat i totes amb un nexe comú: la inquietud per l'existència d'una política que promogui una dinàmica de desenvolupament sostenible en l'exercici de la seva activitat econòmica i industrial.

La varietat de temes abordats i l'interès immediat que tenen entre els actors implicats, fan d'aquestes jornades una trobada útil per a tots els interessats en la relació indústria i medi ambient.

La presentació de la ponència va anar a càrrec de Carmen Montaña, cap de servei d'Autoritat Ambiental, i d'Ariadna Rius, tècnica superior en Dret, totes dues de la Direcció de Serveis Ambientals de l'AMB.

Documents relacionats
On
Marker
Hotel Ciutat el Prat