Jornada d'educació ambiental

| Tema: Sostenibilitat

Valoració del passat, present i futur de l'educació ambiental

Imatge de la notícia

El passat 8 de juny, l'espai Bonnemaison de Barcelona va acollir la una jornada sobre educació ambiental, convocada per la Diputació de Barcelona. La cita va aplegar un gran nombre de professionals del sector que van una revisió de l'estat de l'educació ambiental després de 40 anys de pràctica efectiva.

Durant l'acte es va presentar el llibre "Educació ambiental. D'on venim? Cap a on anem?" que recopila reflexions de diversos professionals de referència, com Jaume Terrades o Teresa Franquesa i, també de tècnics de l'educació ambiental de l'àmbit privat i de l'administració pública.

A la jornada es van presentar experiències locals i casos pràctics d'educació ambiental i també va tenir lloc una taula rodona en la que van intervenir gestors d'empreses i centres d'educació mediambiental i tècnics de l'administració, entre ells l'AMB. En aquest espai de reflexió es va debatre sobre noves eines per l'educació ambiental del segle XXI, destacant la necessitat d'utilitzar nous llenguatges propers als joves per tal de fer de l'educació ambiental un aprenentatge significatiu i gratificant, treballar realment en xarxa i estar presents en els moviments d'innovació educativa. 

Documents relacionats
Enllaços relacionats