Iniciem nova temporada d'activitats

| Tema: Sostenibilitat

El PMES 2015-16 presenta noves activitats d'educació per a la sostenibilitat

Nova temporada d'activitats
Nova temporada d'activitats
Nova temporada d'activitats
El PMES posa en marxa la nova temporada d'activitats d'educació per a la sostenibilitat amb noves activitats com ara És un bluf l'economia circular?, Transformem els materials, La ruta de l'energia a la zona del Fòrum, Stop soroll, fem salut!, Pedals al parc... entre d'altres.

L'oferta inclou visites, rutes, tallers i recursos educatius per tal d'apropar els temes ambientals i incitar a l'acció compromesa amb l'entorn proper. L'oferta metropolitana s'adreça tant als escolars com a la ciutadania en general: adults que estiguin formant-se, gent gran, famílies i esplais, casals... que treballin des de l'educació en el lleure. Totes les activitats són gratuïtes.

Pel que fa a les dades de la temporada que ara s'acaba, cal indicar que des del setembre del 2014 fins al juny del 2015, més de 5.000 persones van participar i gaudir de l'oferta del PMES per a adults i gent gran, una oferta que tracta temes com el territori, l'ecologia i la biodiversitat, l'energia i canvi climàtic, la mobilitat sostenible, el cicle de l'aigua, els recursos i residus, i la salut ambiental. 

Per a més informació o reserves, podeu contactar al telèfon 93 238 93 51 o a través del correu electrònic reserves.pmes@amb.cat.

També us podeu descarregar el nou catàleg d'activitats amb el que podreu seleccionar, combinar i organitzar el vostre itinerari didàctic, curs o mòdul. Des d'aquest mes de juliol ja podeu fer les vostres reserves.

Documents relacionats
Enllaços relacionats