Hem apagat el web

| Tema: Canvi climàtic

L'AMB ha participat a l'Hora del Planeta apagant el seu web corporatiu durant una hora

El dissabte 24 de març de 20.30 a 21.30 h la pàgina d'inici del web corporatiu de l'AMB s'ha apagat per adherir-se a la campaya de WWF Hora del Planeta

Aquesta és una acció que ja s'ha convertit en la iniciativa global més significativa en defensa del medi ambient fins al moment. Sota el lema "Apaga el Llum, il·lumina el planeta" es pretén cridar l'atenció de tota la societat i actuar contra el canvi climàtic.

L'Hora del Planeta és un moviment global de lluita contra el canvi climàtic. Ja han transcorregut 11 anys des del seu origen a Sydney. A hores d'ara és la major iniciativa global en defensa del medi ambient. Milions de ciutadans i milers d'empreses i institucions, entre les quals es troba l'AMB, s'hi sumen apagant els llums dels seus domicilis i oficines. I milers de ciutats i pobles apaguen els seus edificis més emblemàtics.

A més de la llum, ja fa un temps que es duu a terme l'actuació anomenada "Apaga Internet". Durant una hora, moltes webs i blocs s'apagaran per demostrar la seva implicació en la lluita contra el canvi climàtic.

L'AMB també treballa activament en aquesta lluita a través del Pla de Sostenibilitat de l'AMB (PSAMB), on hi ha diferents accions per a la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic. A més, compta amb el programa d'educació ambiental "Compartim un Futur" mitjançant el qual s'ofereixen activitats gratuïtes d'educació i sensibilització relacionades amb aquest problema.

Documents relacionats
Enllaços relacionats