Hem apagat el web

| Tema: Canvi climàtic, Sostenibilitat

L'AMB se suma a la campanya "Hora del planeta" apagant durant una hora el seu web corporatiu

El web de l'AMB ha estat apagat durant una hora, el dissabte 25 de març, per sumar-se a la campanya "Hora del Planeta".

Aquesta campanya, organitzada pel World Wildlife Fund (WWF), es un gest simbòlic que consisteix a apagar els llums durant una hora per apel·lar a la mobilització col·lectiva en favor de la lluita contra el canvi climàtic.

Un problema en augment

La temperatura del nostre planeta augmenta any rere any i el 2016 ha estat l'any més càlid registrat des del 1880. L'escalfament global és una realitat científica i, ara més que mai, és necessari que tothom s'impliqui en la seva mitigació per frenar els efectes que es pronostica que pot tenir sobre el nostre entorn en un futur no gaire llunyà. Governs, institucions, organitzacions, empreses i ciutadans d'arreu del món s'estan posant en marxa per activar un canvi social que permeti fer front al canvi climàtic i les seves conseqüències.

L'AMB s'implica en aquesta causa a través de l'Estratègia de gestió del carboni i energia, el Pla d'adaptació al canvi climàtic, el Programa metropolità d'educació per a la sostenibilitat i diversos projectes de promoció d'energies renovables, entre d'altres.

Documents relacionats