Fotolineres a l'SCEWC17

| Tema: Mobilitat sostenible, Transició energètica

Durant sis minuts l'AMB va explicar aquest projecte que forma part de l'estratègia de transició energètica

L'AMB ha estat seleccionada per a realitzar una ponència sobre el projecte de Fotolineres laborals metropolitanes al Smart City Expo World Congress, conferència internacional que es celebra a Barcelona els dies 14-16 de novembre. Concretament la sessió temàtica en la que ha intervingut és la "Energy and Environmental Solutions for More Sustainable Cities".

En aquesta sessió temàtica sobre energia i medi ambient, amb un format dinàmic de "elevator pitch" de 6 minuts per ponència, a banda de projectes com el de Fotolineres, també s'han tractat altres temes de gran interès com els sensors intel·ligents per a una millora governança urbana així com en la mesura dels nivells de qualitat de l'aire, l'urbanisme transformador en un districte de Berlin i el repte de la integració de les energies renovables a gran escala en les xarxes de transport.

Gil Lladó, tècnic d'energia i canvi climàtic de la Direcció de Serveis Ambientals de l'AMB va ser l'encarregat de presentar la ponència "Employee solar charging station: a comprehensive energy transition project".

El projecte de fotolineres laborals metropolitanes forma part de l'estratègia de transició energètica de l'AMB i disposa de dues instal·lacions actualment en ple funcionament. Una es troba a Sant Feliu de Llobregat en modalitat park&ride per a tota la ciutadania i l'altra a Esplugues de Llobregat, destinada a treballadors de l'ajuntament del municipi.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Projectes relacionats
On
Marker
Fira Barcelona Gran Via