Dia Mundial del Medi Ambient

| Tema: Sostenibilitat

L'AMB se suma a la celebració que enguany reflexionarà sobre models de vida sostenibles

Com cada any, el proper dia 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient. Des del 1974, aquesta jornada està pensada per reflexionar sobre l'estreta relació entre les persones i el medi que ens acull i evidencia la necessitat d'adoptar un model de vida sostenible i responsable.

Enguany, aquesta voluntat es fa especialment visible sota el lema "Connectant les persones amb la natura". Així, se'ns convida a submergir-nos en l'entorn natural que ens envolta, per apreciar-ne la bellesa i la importància que té, i permetre que aquesta consciència esdevingui col·lectiva i serveixi de motor de canvi i participació ciutadana.

Per celebrar aquesta diada el programa Compartim un futur organitza diverses activitats en diferents punts del territori metropolità. Totes les activitats són gratuïtes.

L'AMB és una administració pública compromesa amb el foment de la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. Per aquest motiu, s'ha creat el programa Compartim un futur, que ofereix més de 120 activitats per a tots els públics, sobre diferents temàtiques ambientals, i que pretén capacitar la ciutadania per a una acció responsable i transformadora de la societat. 

Documents relacionats