Dia mundial del Medi Ambient

| Tema: Sostenibilitat

El PMES se suma a la celebració que enguany vol lluitar contra al comerç il·legal d'espècies salvatges

Com cada any, el Programa metropolità d'educació per a la sostenibilitat (PMES) se suma a la celebració, el 5 de juny, del Dia mundial del Medi Ambient que celebra Nacions Unides.

El lema d'aquest any és el "Comerç il·legal d'espècies salvatges". Aquesta resolució de l'ONU ve donada perquè el mercat il·legal d'espècies és el tercer crim organitzat a escala global pel que fa al volum de negoci (després del de drogues i armes), a més de ser la segona causa de pèrdua de biodiversitat en el món (després de la destrucció de l'hàbitat).

Per celebrar aquesta diada el PMES ha organitzat diverses activitats en diferents punts del territori metropolità. Totes les activitats són gratuïtes.

L'AMB és una administració pública compromesa amb el foment de la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. Per aquest motiu, compta amb el PMES, que ofereix més de 120 activitats per a tots els públics i sobre diferents temàtiques ambientals, i que pretén capacitar la ciutadania per a una acció responsable i transformadora de la societat.

Documents relacionats