Compartim un Futur s'estrena

| Tema: Educació ambiental

Es presenten els nous catàlegs d'activitats del curs 2019-2020

portada

Durant els darrers mesos, paral·lelament a la tasca de divulgació i sensibilització en educació ambiental, des de Compartim un Futur s'ha estat treballant en l'anàlisi de les activitats i visites del programa: des de les metodologies utilitzades fins als recursos, passant per les seqüències de les activitats. Els resultats han comportat l'eliminació d'algunes activitats, la fusió d'altres i la creació d'activitats noves per tal d'adaptar-se als nous continguts i metodologies.

Les novetats incloses per al proper curs queden reflectides en els nous catàlegs del programa, que també han estat redissenyats per facilitar que la informació sigui més senzilla de trobar i estigui a l'abast de tothom.

També s'ha reforçat el programa incorporant-hi propostes on els participants són els protagonistes, basades en models d'aprenentatge actiu com l'aprenentatge servei (ApS).

Si sou un professor o professora i teniu qualsevol dubte de les activitats del catàleg, o si necessiteu una explicació detallada sobre l'oferta educativa de Compartim un Futur, adreceu-vos al servei d'assessorament del programa. També podeu fer-ho com a centre o entitat social, associació o empresa d'educació en el lleure. 

Documents relacionats