Canvi d'hàbits

| Tema: Sostenibilitat

Campanya metropolitana per promoure la mobilitat sostenible

A finals del mes de setembre l'AMB va posar en marxa la campanya "Canvi d'hàbits" amb l'objectiu de promoure la mobilitat sostenible, lluitar contra la contaminació atmosfèrica i oferir-nos dades i eines que ens ajudin a reflexionar sobre el nostre paper individual en aquesta problemàtica.

La campanya ofereix informació sobre diverses experiències arreu del món, bones pràctiques en la lluita contra la contaminació atmosfèrica i una calculadora que ens permet saber quin és el nostre grau de contaminació.

Des del PMES 2016- 2017 s'ofereixen activitats, tallers, itineraris i recursos educatius per promoure la salut ambiental i treballar sobre la contaminació ambiental, causes i efectes sobre la salut.  Els diversos àmbits de la contaminació (aigua, sòl, aire, llum, acústic...) ens afecten i afecten la qualitat ambiental del nostre entorn. Com diu l'OMS, la salut ambiental està relacionada amb tots els factors físics, químics i biològics externs d'una persona. És a dir, engloba factors ambientals que podrien incidir en la salut i es basa en la prevenció de malalties i en la creació d'ambients òptims per a la salut.

Documents relacionats