Avaria del servei d'aigua

| Tema: Aigua

Operaris d'Aigües de Barcelona treballaran durant tot el cap de setmana per reparar l'avaria

L'AMB, com a responsable i gestora del cicle integral de l'aigua de la metròpolis, ha obert un expedient informatiu per esbrinar l'origen i les causes de l'avaria del servei d'aigua que s'ha produït aquesta matinada al carrer Ganduxer de Barcelona, així com per fer un seguiment de la resolució de l'incident. L'incident ha provocat el tall del carrer, el desallotjament d'alguns veïns, l'arrossegament de terres i aigües carrer avall i la inundació d'alguns baixos, entre altres desperfectes.

Segons l'operador, Aigües de Barcelona, l'avaria ha estat fortuïta. Aquest tipus d'avaries es poden produir en aquesta època de l'any a conseqüència de les dilatacions de les juntes de les canonades que provoquen les altes temperatures.

L'avaria no ha deixat els abonats sense aigua, però en un inici, segons determina el protocol de Bombers, s'ha tallat preventivament el subministrament de gas. També ha quedat afectada puntualment part de la instal·lació elèctrica, que s'ha mullat. 

A banda del desallotjament d'alguns veïns, l'afectació de l'escapament d'aigua ha produït inundació a diversos aparcaments i ha afectat el gimnàs Dir i el cinema Cinesa Diagonal. Els pèrits de les assegurances ja han estat avisats per tal d'atendre des de l'inici les reclamacions dels afectats.

Operaris d'Aigües de Barcelona treballaran durant tot el cap de setmana per reparar l'avaria i restablir el trànsit al més aviat possible.

Documents relacionats
On
Marker
Ganduxer 08021, Barcelona