Aprenentatge i Servei 2016-2017

| Tema: Educació ambiental

Convocatòria oberta per a la presentació de projectes ApS

Aprenentatge i Servei 2016-2017

L'AMB ha obert una nova convocatòria de projectes d'Aprenentatge i Servei (ApS) sobre temàtiques vinculades als recursos i residus i a energia i canvi climàtic. S'hi poden presentar dos projectes i un màxim de quatre centres de formació d'adults o majors de 16 anys. L'objectiu de la convocatòria és donar continuïtat al projecte ApS, de cara al curs 2016-2017.

La convocatòria està dirigida als centres de formació d'adults (majors de 16 anys) i, centres similars que hi vulguin participar. Per fer-ho, cal presentar, amb la seva petició, una breu descripció del projecte: objectiu, destinataris i calendari a l'adreça de correu:

educació@amb.cat

El programa Compartim un futur (PMES 2014-2020) va impulsar al llarg del curs 2015-2016 un projecte pilot d'Aprenentatge i Servei (ApS), una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals des del seu entorn amb l'objectiu de millorar-lo.

Els projectes del centres participants aquest curs 2015-2016 són: "Canvia el clima, no el món" desenvolupat pels dos cursos del CFGS d'Educació i Control Ambiental de l'Institut Narcís Monturiol; "Conèixer per canviar: auditoria ambiental del centre" dels alumnes del CFGS d'Higiene Bucodental de l'Escola Túrbula de Sant Adrià de Besòs; "Llavors pel canvi" dels alumnes de l'especialitat de Jardineria i Viverisme del Centre del Pla de Transició al Treball - Casal Mirasol de Sant Cugat del Vallès i, un quart projecte del cicle formatiu de grau superior d'educació i control ambiental de l'Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà de Llobregat que, tot i haver realitzat una diagnosi parcial i haver estat treballant en la concreció del projecte, no el van posar en marxa.

Documents relacionats
Publicacions relacionades