Acte final del LIFE Methamorphosis: CANCEL·LAT PER LA COVID-19

Tornar

Transformem els residus en mobilitat

portada

Tema:
Aigua, Energia, Innovació, Mobilitat sostenible, Residus
Tipus:
Conferència
Públic:
Especialitzat
Quan:

On:
Auditori de l'AMB  (Veure)
Promotors:
AMB

Descripció

Atesos els últims esdeveniments relacionats amb la COVID-19, es CANCEL·LA l'esdeveniment final del projecte LIFE Methamorphosis programat pel 23 i 24 de març.
Conferència de caràcter tècnic per mostrar tots els resultats i les fites aconseguides pel projecte de recuperació de biogàs LIFE Methamorphosis. Durant la jornada hi haurà ponències rellevants relacionades amb la innovació al voltant de la valorització de residus, l'energia i el tractament d'aigües.

IMG1

El projecte

LIFE Methamorphosis és un projecte cofinançat per la Comissió Europea mitjançant el programa LIFE. El consorci del projecte està format per empreses i entitats públiques d'alta rellevància: Aqualia (coordinador), FCC, Naturgy, SEAT, l'Institut Català d'Energia i l'AMB.

L'objectiu és recuperar biogàs del tractament de la matèria orgànica dels residus municipals i agroindustrials, amb la finalitat d'obtenir biometà d'alta qualitat per utilitzar-lo en vehicles. Alhora, pretén incrementar l'eficiència del procés de tractament de l'aigua residual d'una instal·lació de tractament mecànic biològic de residus.

Després de 5 anys, el projecte LIFE Methamorphosis arriba a la seva fi. 

On

Marker

Auditori de l'AMB

Enllaç relacionat