Tanquem el curs 2016-2017

| Tema: Sostenibilitat

Compartim un futur acaba la temporada mantenint una alta participació en les seves activitats

Imatge de la notícia

Més de 40.000 persones han participat aquest curs (2016-2017) en les activitats del programa "Compartim un futur". De totes les propostes del Programa, les activitats que han tingut més participació han estat, per al públic escolar, la visita a la depuradora de Sant Feliu de Llobregat i les activitats de salut ambiental i soroll, i, per al públic adult, la visita a la planta integral de valorització de residus de Sant Adrià de Besòs i les activitats "Com gestiono els residus a la meva organització?" i "Recursos o Residus".

La intenció del Programa és arribar a tota la ciutadania i esdevenir una eina útil de transformació a través de l'educació per a la sostenibilitat. Per això valorem molt positivament l'acollida que té any rere any.

A més, la bona acollida de les propostes del Programa metropolità d'educació per a la sostenibilitat també es reflecteix en el grau de satisfacció dels usuaris, que s'obté a partir de les valoracions quantitatives i qualitatives que es realitzen en acabar les activitats. Es recullen comentaris necessaris per ajustar mica en mica l'oferta a les necessitats dels participants; les aportacions giren entorn, normalment, de propostes de millora de materials, de l'adequació del temps de les activitats,de l'adaptació de les dinàmiques en relació amb l'edat dels diferents alumnes o al nombre d'alumnes de les aules, a més de felicitacions per la tasca del programa.

Documents relacionats
Enllaços relacionats