Simposi d'ApS i Servei Comunitari Ambiental

| Tema: Educació ambiental, Sostenibilitat

L'AMB exposarà alguns projectes del curs 2021-2022

Logotip del simposi

Aquest dijous, 7 de juliol, l'AMB participarà al II Simposi d'Aprenentatge i Servei i Servei Comunitari Ambiental. Concretament estarà present a l'Espai Aparador, un espai de mostra on entitats i centres exposaran els seus projectes d'aprenentatge servei ambiental en funcionament, i que permetrà, alhora, tenir un intercanvi d'idees i experiències inspiradores per a tots els assistents.

L'AMB exposarà cinc projectes que ha posat en marxa durant el curs 2021-2022. D'una banda, tres d'aquestes iniciatives pertanyen al programa metropolità d'educació ambiental Compartim un Futur: "Para el Carro!" portat a terme a l'Escola Sopeña de Barcelona, "Gestió de residus sanitaris als hospitals i als domicilis" desenvolupada a l'Institut Bonanova de Barcelona i "Unint generacions" realitzat a l'Institut Monturiol de Barcelona. Mentre que, d'altra banda, les altres dues propostes formen part del programa Aprenem a la Xarxa dels parcs i platges metropolitans: "Seguiment de les caixes niu del parc del Litoral" fet per l'Institut Escola La Mina de Sant Adrià de Besòs i "Fem de guies ambientals de l'itinerari botànic del parc de Can Buxeres" portat a terme per l'Institut Mercè Rodoreda de l'Hospitalet de Llobregat.

Els centres educatius que han posat en marxa els projectes els presentaran a l'Espai Àgora. L'Espai Tallers el dinamitzaran experts i serà un punt de debat, coneixença i contrast, alhora que servirà per fer un tancament del simposi.

La segona edició del simposi se celebra dos anys després de la primera edició. La trobada té com a objectiu donar valor als projectes que segueixen la metodologia d'aprenentatge servei i que fomenten una societat més conscient i més respectuosa amb l'entorn.

Documents relacionats