Setmana de l'energia al Compartim un futur

| Tema: Sostenibilitat

L'AMB disposa de recursos per saber més sobre estalvi i eficiència energètica

Imatge de la Setmana de l'energia

Fins al 8 de juny se celebrarà la Setmana de l'Energia, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació amb l'estalvi i l'eficiència energètica.

El consum d'energia provinent de fonts tradicionals com són el carbó, el gas natural o l'urani representa un gran impacte per al medi: des de l'extracció dels recursos fins a la gestió dels residus, passant per la contaminació generada durant el procés d'extracció i explotació.

En els últims anys, gràcies a les tasques de conscienciació i a les millores en la tecnologia d'eficiència energètica, s'ha aconseguit reduir el consum elèctric a Europa. Tot i això, encara som dependents de les fonts d'energia no renovables: la producció elèctrica de fonts d'energia renovable només va representar el 17% de l'energia que es va consumir l'any 2015. Així doncs, aquest esncara és un punt pendent de resoldre, i per aquest motiu, des del "Compartim un futur" ens volem sumar a aquest esdeveniment de conscienciació mundial oferint diverses activitats i altres recursos.

Documents relacionats