Mou el cos per la salut ambiental

| Tema: Educació ambiental, Salut Ambiental

És una de les activitats amb més èxit de participació

Imatge de l'activitat

El taller "Mou el cos per la salut ambiental" continua sent una activitat amb gran èxit de participació. Entre el setembre i el desembre de 2018 han participat en un total un total de 24 tallers 584 persones (386 escolars, 173 públic familiar i 25 adults). Es tracta d'una proposta que, a través de l'expressió corporal i el moviment del cos, vol aprofundir en la problemàtica ambiental de la contaminació acústica, quins efectes nocius té sobre la salut de les persones i com es pot prevenir. 

L'activitat s'ha realitzat dins de la programació d'activitats a la Jugatecambiental als parcs metropolitans, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat de l'Ajuntament de Sant Joan Despí i de la Setmana de la Qualitat d'Esplugues de Llobregat.

En el darrer trimestre de l'any 2018 s'han elaborat quatre propostes educatives sobre la contaminació acústica per fer de forma autònoma i adreçades a adults, famílies, alumnat de primària i alumnat de secundària. Totes es poden consultar a la Guia didàctica del programa Compartim un futur. 

Documents relacionats