Educació contra la crisi climàtica

| Tema: Canvi climàtic, Educació ambiental

Compartim un futur presenta el primer "escape room" sobre canvi climàtic

Nens jugant-hi

Entendre per què s'està produint la crisi climàtica i què s'ha de fer per mitigar-la és clau per fer-hi front i actuar en conseqüència. Aquest és l'objectiu de "La clau del canvi", el primer escape room de l'AMB, que mitjançant el joc explica quines són les causes i les conseqüències de l'escalfament global i intenta trobar la clau per fer-hi front.

No és la darrera novetat en educació ambiental que ha presentat el programa Compartim un Futur aquest curs per educar sobre la crisi climàtica. L'activitat "El refugi climàtic de la Dra. Shiva" també permet, a l'alumnat de cicle mitjà de primària, estudiar el parc metropolità proper al centre escolar i veure si aquest seria un bon refugi climàtic.

La inclusió d'aquestes noves activitats té l'objectiu d'ampliar el nombre de persones que poden participar en alguna de les activitats relacionades amb el canvi climàtic del Compartim un Futur.

Sensibilització i educació contra el canvi climàtic

Al programa metropolità d'educació ambiental Compartim un Futur es treballa cada dia per explicar als participants què poden fer per actuar de manera responsable, mitjançant diferents activitats relacionades amb aquest àmbit: Canvi climàtic i meteorologia al parc de Can Solei i Ca l'Arnús (a partir d'ESO), Els secrets del canvi climàtic al Parc de Can Rigal (de cicle superior de primària a ciutadania) i Experimentem el canvi! (cicle superior de primària i 1r cicle d'ESO).

Documents relacionats