Planta de triatge de Roba de Solidança

Planta de Triatge de Roba
Tema:
Economia circular
Sector:
Roba i calçat
Tipus:
Empreses
Categoria:
Economia circular
Subcategoria:
Bones pràctiques
Telèfon:
Correu electrònic:
Web:
Xarxes socials:

Descripció

Resum: Solidança disposa a Sant Just Desvern d'una planta de 4.000 m2 amb capacitat per gestionar íntegrament els residus tèxtils que es recullen a 60 municipis de la província de Barcelona. La finalitat és la de crear llocs de treball per persones en risc d'exclusió amb la gestió del residu tèxtil.

Objectiu/reptes: Posar en marxa la gestió de la roba als municipis amb el programa Roba Amiga, de manera que es puguin generar oportunitats de feina per a persones en risc d'exclusió amb la gestió d'aquest residu.

Descripció/solució: Es realitza un servei complet als municipis de recollida, gestió i es garanteix el manteniment dels contenidors Roba Amiga ubicats a la via pública. Solidança es coordina amb els serveis socials dels ajuntaments per a la realització dels itineraris d'inserció amb els diversos llocs de treball creats (recollida, triatge, venta...). La roba es ven a les nostres botigues de segon mà com un article de qualitat, de manera que s'allarga la seva vida útil.

Resultats: Gràcies a la gestió de 3.000tn de residus tèxtils recollits a 60 municipis, s'han creat 40 llocs de treball per persones en risc d'exclusió social.

Contacte: Esther Lomba.

On

  • C/ Treball, 5, 08960, Sant Just Desvern

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">