MIMA'M

Mima'm
Tema:
Economia circular
Sector:
Mobles
Tipus:
Empreses
Categoria:
Economia circular
Subcategoria:
Bones pràctiques
Telèfon:
Correu electrònic:
Web:
Xarxes socials:

Descripció

Resum: A La Nau de Solidança s'ha posat en marxa un nou espai per la restauració de mobles. Aquest projecte és una iniciativa innovadora d'economia circular i d'upcycling de mobles, a més de crear llocs de treball per a persones en risc d'exclusió social. Aquest servei ofereix també tallers mensuals de restauració per al públic general.

Objectiu/reptes: Augmentar el nombre de mobles recuperats i evitar que esdevinguin residus.

Descripció/solució: Aquest taller ofereix una nova activitat on es restauren i redissenyen els mobles i es preparen per a la seva venta a les nostres botigues de segona mà. A més aquesta activitat es realitza amb la contractació de persones en risc d'exclusió social. A més mensualment s'obre aquesta activitat al públic amb la realització de tallers de restauració.

Resultats: Des de la posada en marxa del taller al febrer del 2018 Total en kg de Mobles restaurats en els 2.867 La formació professionalitzadora i la inserció laboral a través de la preparació per la reutilització de mobles de dues persones. Nombre de persones participants i total tallers fets.

Contacte: Esther Lomba.

On

  • Raval de les Begudes, s/n, 08970, Sant Joan Despí

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">