VI Congrés del Tercer Sector Social

| Tema: Desenvolupament socioeconòmic

L'AMB participarà en un debat sobre construcció comunitària

L'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic participarà en el VI Congrés del Tercer Sector Social que se celebrarà els propers 20, 21 i 22 de novembre. El lema del congrés és "Desigualtats socials, solucions locals" i vol fer visible la feina diària que fan les entitats socials en la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones, així com posar de relleu la importància de la interacció entre el Tercer Sector i les administracions locals per avançar cap a una societat més justa, equitativa, solidària i inclusiva.

Christine Piquemal, tècnica de polítiques socials de l'AMB, serà una dels participants en el debat que té com a títol "El paper del Tercer Sector en la construcció comunitària d'una ciutadania activa, organitzada, compromesa i transformadora" juntament amb altres ponents. 

El Congrés, organitzat per la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, se celebrarà a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat. Es preveu una participació de més de 35 ponents, 120 entitats i 1.500 assistents, i compta amb la col·laboració de l'AMB.

Documents relacionats
On
Marker
La Farga de l'Hospitalet de Llobregat L'Hospitalet de Llobregat