Taller sobre projectes singulars

| Tema: Ocupació, Polítiques socials

30 tècnics de municipis metropolitans reben guies i suport per perfilar projectes

El passat 19 de juny l'AMB va dur a terme una sessió de treball sobre projectes singulars a la seu corporativa. La sessió, que va comptar amb la participació de 30 tècnics municipals en representació de 19 municipis metropolitans, va fer possible acabar de perfilar els projectes singulars o disposar de tota la informació necessària per iniciar el procés de redacció d'un projecte singular.

La finalitat d'aquesta jornada ha estat fer una aproximació més específica en els diferents tipus de projectes singulars que es poden dur a terme en els diversos àmbits proposats.

S'han presentat unes guies que poden servir de suport als projectes específics de cada un dels municipis segons les necessitats i característiques concretes de cada un dels territoris. Es tracta d'unes guies obertes que permeten moltes variacions que facilitaran l'adequació a la realitat de cada cas.

Els tècnics de l'AMB van presentar les novetats que suposa l'aplicació d'un projecte singular, tant en relació amb l'impacte en la inserció laboral com en procediments per executar-los, amb la voluntat de facilitar les tasques que, dins dels municipis, s'han de portar a terme abans, durant i després de l'execució del projecte. Així, es fa una aposta clara per la col·laboració intermunicipal i s'afavoreix la complicitat entre municipis propers que volen compartir solucions a possibles necessitats comunes enfocades a la inserció laboral. Aquesta singularitat pot permetre un impacte més ampli amb una inversió per municipi més petita, quan els projectes singulars es desenvolupen en col·laboració entre territoris metropolitans. 

On
Marker
Seu de l'AMB