Presentació de l'Innobus 2018

| Tema: Innovació

Aquesta iniciativa vol apropar emprenedors i empresaris del territori metropolità

El 15 de febrer es va presentar l'Innobus metropolità 2018 davant de prop de setanta universitaris, interessats en aquesta iniciativa que vol apropar els emprenedors i les empreses del territori metropolità. L'objectiu de l'Innobus és ajudar els universitaris en atur a llançar els seus projectes i facilitar el coneixement del talent (lliurament de currículums, contacte directe, etc.) a les empreses que podran, així, captar noves idees i talent.

Durant la presentació, que es va fer a la sala d´actes del Citilab, tant personal de l'AMB com d'Innobaix van resoldre dubtes als participants.

Empreses d'alt impacte

L'Innobus recorrerà durant dues setmanes, del 9 al 23 de març, l'àrea metropolitana amb un itinerari preestablert durant el qual es preveu comptar amb un bon grup de persones amb talent que presentin el seus projectes a empreses d'alt impacte del territori. Les empreses participants apliquen solucions innovadores en el seus processos, ja sigui en l'àmbit de la indústria 4.0, la robòtica, la impressió 3D, la fotònica, la biotecnologia, l'eficiència energètica, els materials avançats o el software. Cadascuna d'aquestes empreses capacitarà els participants a l'Innobus amb una sessió inspiradora i formativa sobre una temàtica concreta.

Un cop finalitzat l'itinerari, els emprenedors hauran de presentar la seva idea o prototip davant d'un jurat format per les empreses i les institucions participants. Aquesta jornada final està prevista per al 24 d´abril a l'auditori del Citilab.

Ofertes de la nova edició de l'Innobus 2018

A banda de l'oportunitat que significa per a l'emprenedor la presentació de les seves idees a les empreses, el lliurament del seu currículum o la presentació a la sessió final al Citilab, l'Innobus 2018 també ofereix als participants la possibilitat d'una col·laboració empresarial becada per part de l'AMB.

També, i en funció de la disponibilitat de l'empresa i de la viabilitat del projecte presentat, s'ofereix un viatge a Brussel·les per a l'equip guanyador, amb visita en centres d'innovació tecnològica, patrocinat per BMW Barcelona Premium amb la col·laboració de Talent Factory i la presentació dels projectes finalistes a l'estand de l'AMB al BIZ Barcelona que se celebra el dies 30 i 31 de maig.

L'Innobus metropolità 2018 està subvencionat pel Servei Públic d´Ocupació (SOC) de Catalunya dins dels programes de suport al desenvolupament local.

Documents relacionats
On
Marker
Citilab