Premis FPemprèn

| Tema: AMB, Desenvolupament socioeconòmic

L'AMB participa en l'avaluació dels projectes presentats a aquests guardons

El passat dia 7 de juny es va reunir la taula d'avaluació dels projectes presentats a la 7a edició dels premis FPemprèn. La tasca d'avaluació va comptar amb representants de l'AMB com a jurat.

Aquest és el primer any que diversos centres de l'àmbit metropolità hi participen amb sis projectes que opten al premi en les categories d'emprenedoria o de creativitat. Enguany, s'han presentat un total de 55 projectes de 25 centres d'FP de Barcelona i la seva àrea metropolitana. El proper 22 de juny tindrà lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona l'acte de reconeixement dels millors projectes presentats.

Els Premis FPemprèn són un reconeixement públic als millors projectes empresarials realitzats per estudiants de Formació Professional dels instituts i centres d'FP. La finalitat del concurs és potenciar el reconeixement i el prestigi social de la formació professional, així com recuperar els valors del treball entre els estudiants de formació professional, molt especialment aquells relacionats amb la iniciativa i l'esperit emprenedor.

El jurat dels premis FPemprèn està integrat, a més de l'AMB, per representants de Barcelona Activa, Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, SECOT, Seed&Click Crowdfunding, Consorci d'Educació de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació BCN Formació Professional,

Documents relacionats
Enllaços relacionats