Maig Cooperatiu

| Tema: Agricultura

L'AMB presenta una jornada sobre economia social en l'àmbit agroalimentari

Cartell de l'esdeveniment

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB col·labora enguany amb el Maig Cooperatiu un cicle d'activitats de difusió de l'economia social i cooperativa al Baix Llobregat.

En concret l'agència metropolitana col·labora amb l'Ajuntament del Prat de Llobregat i l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat a la segona jornada de bones pràctiques de l'economia social en l'àmbit agroalimentari, que amb el títol "Tornar a treballar el camp", vol debatre sobre un nou model d'activitat econòmica en l'agricultura al territori, innovadora, professional i respectuosa amb el medi ambient. Aquesta segona jornada se celebra el 29 de maig.

L'economia social promou la participació de les persones membres, l'ocupació estable, la innovació, l'arrelament al territori i el desenvolupament local. Per aquest motiu l'Agència de Desenvolupament Econòmic també dóna suport a la difusió  del cooperativisme,  ja que prioritza les dimensions socials, ambientals i humanes de l'economia, a fi de resoldre més eficaçment les necessitats de la ciutadania.

El Maig Cooperatiu està organitzat pels municipis cooperatius, l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i, les entitats d'economia social i les cooperatives d'aquesta comarca.

Documents relacionats
On
Marker
Centre de Promoció Econòmica El Prat de Llobregat