Lliurament dels Premis FPemprèn

| Tema: Polítiques socials

Durant el lliurament dels guardons, es va anunciar la nova iniciativa: FPconsolida

Imatge de l'acte de lliurament de premis

El 18 de juny va tenir lloc l'acte de lliurament de premis de la 10a edició dels Premis FPemprèn, amb el suport de l'AMB i Social Business City Barcelona.

El guanyador d'aquesta edició ha estat el projecte "Go Zero Waste App". El guardó el va recollir Martí Morató, fundador i business development manager de Go Zero Waste App.

En aquesta edició, a la 1a fase hi han participat un total de 86 projectes, dels quals 73 han passat a la fase final del concurs. Corresponen a 33 centres d'FP de Barcelona, Badalona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei i Viladecans, i inclouen un total de 259 alumnes.

Tots els participants van rebre un diploma de reconeixement per la seva implicació i esforç i la possibilitat de rebre un curs de formació i acompanyament de Barcelona Activa i una visita a la Cambra de Comerç de Barcelona, la Secot i Seed&Click.

Llistat de projectes guanyadors

Com a novetat, enguany la Fundació BCN Formació Professional va anunciar una nova iniciativa, que donarà continuïtat a projectes embrionaris nascuts des de la formació professional que vulguin desenvolupar la seva idea emprenedora o de negoci: FPconsolida. També es va fer la ponència: "Pensa amb les mans", a càrrec de l'entrenadora d'habilitats emprenedores i creatives Maria Batet Rovirosa.

L'acte va ser presidit pel vicepresident de la Fundació BCN Formació Professional i director de l'àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, Hèctor Santcovsky, i pel patró de la Fundació BCN Formació Professional i comissionat d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona, Miquel Àngel Essomba, el director de la Fundació del Cercle d'Economia, Antón Costas, i la directora-gerent de la Fundació BCN Formació Professional, Neus Pons.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Barcelona