Lliurament dels premis FPemprèn

| Tema: Desenvolupament socioeconòmic

Dels 71 projectes preinscrits, 58 han participat a la fase final del concurs

Imatge del lliurament de premis

Aquest dimarts 20 de juny s'ha celebrat l'entrega de la 8a edició dels premis FP Emprèn 2017, organitzats per la Fundació BCN Formació Professional i en què l'AMB ha participat com a jurat.

Han passat a la fase final del concurs 58 projectes del total de 71 que s'hi han presentat. Els han realitzat 183 alumnes de 28 centres d'FP de l'àrea metropolitana de Barcelona. Els treballs presentats són de temes molt diversos i de branques d'estudis de formació professional molt diferents, des d'administració i finances, comerç internacional, paisatgisme i gestió forestal o perruqueria i cosmètica, passant per gestió comercial i màrqueting, esports, electricitat i electrònica, imatge personal, hoteleria i turisme o integració social.

Els grups escollits guanyadors han estat equips de l'Institut Poblenou de Barcelona i La Salle Barceloneta (Premis Emprenedor), Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona i Institut de Nàutica de Barcelona (Premis Energia, Sostenibilitat i Medi Ambient), Escola de Mitjans Audiovisuals EMAV (premi Educació, Cultura i Oci), Institut Rambla Prim i Centre d'Estudis Monlau (Premis Indústria), Institut Ferran Tallada i Institut Escola del Treball (Premis Economia, Social i Solidària), Institut Salvador Seguí, Centre d'Estudis Prat i Institut Bernat el Ferrer (Premis Salut, Esport i Benestar) i Institut Pedraforca (Premi Hoteleria i Turisme).

Aquest ha estat el segon any que la convocatòria s'ha ampliat al territori metropolità amb projectes tant de cicles de grau superior com de grau mitjà. Els treballs presentats demostren el potencial creatiu dels estudiants i el bon nivell d'aquest tipus de formació.

En representació de l'AMB, hi va assistir el director de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, Héctor Santcovsky, i el coordinador de Polítiques Socials d'aquesta àrea de l'AMB, Guillem Espriu. Tots dos van fer entrega de diplomes als participants.

Documents relacionats