Lliurament dels Premis FPEmprèn

| Tema: Desenvolupament socioeconòmic

Enguany ha estat el primer any que s'ha ampliat la convocatòria al territori metropolità

El passat dimecres 22 de juny va tenir lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, l'acte de lliurament de la 7ena edició dels premis FP Emprèn 2016.

El projecte anomenat FOAMWHEEL del IES CAR de Sant Cugat del Vallès va ser el seleccionat - entre tots els projectes d'àmbit metropolità- com a millor proposta en la categoria d'emprenedoria, per la seva solució per evitar les punxades de pneumàtics de bicicleta.

També, dins dels projectes d'àmbit metropolità, hi va haver una menció especial a altres dos finalistes: AQUAPRÀCTIC del Institut Provençana de l'Hospitalet i  APPREST de l'Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei, que consistien, una amb una solució de funda antigotes de paraigües i una app per a restauració respectivament.

Enguany ha estat el primer any que s'ha ampliat la convocatòria al territori metropolità que gestiona l'AMB, cal recordar que aquests projectes tant corresponen a cicles de grau superior com de grau mitjà.

Els premis han consistit en un guardó, en obsequis pels centres i alumnes, reconeixement específic als projectes, als seus autors i als centres impulsors, i accés a diversos serveis especialitzats d'assessorament per tirar endavant els projectes per part d'alguns dels patrocinadors.

L'acte va ser presidit per la presidenta de l'AMB i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el vicepresident de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic i 2on. tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, representants i membres patrons de la fundació i els membres del jurat.

La Fundació BCN Formació Professional i l'AMB ja han començat a treballar en el disseny de la 8ª edició amb la que incidiran en expandir i difondre encara més la convocatòria per tal de donar un impuls i un estímul als estudiants i centres de la Formació Professional en l'àmbit metropolità.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Ajuntament de Barcelona Carrer de la Ciutat, 1, 08002, Barcelona