L'FP metropolitana

| Tema: Ocupació

Presentació de l'estudi "Estat de la formació professional a l'àrea metropolitana de Barcelona"

El passat dimecres 15 de novembre a l'espai Gornal Activa de l'Hospitalet de Llobregat es va presentar l'estudi "Estat de la formació professional a l'àrea metropolitana de Barcelona". Es tracta d'un recull d'indicadors i comparativa de la formació professional respecte a la resta de Catalunya i Europa, tenint present cada un dels diferents municipis que la componen (a excepció de la ciutat de Barcelona). L'estudi l'ha fet la Fundació Barcelona Formació Professional amb la participació i l'encàrrec de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB.

Aquesta primera aproximació metropolitana sobre la gestió, l'ordenació i la territorialització de l'FP, mostra l'oferta formativa existent als municipis, el volum i el perfil de l'alumnat, la mobilitat dels estudiants, la denominada autocontenció i autosuficiència municipal, així com l'encaix entre l'FP, el teixit productiu i el mercat de treball.

La presentació va comptar amb la presència del director de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, Héctor Santcovsky, amb la directora de projectes en Fundació BCN Formació Professional, Montse Blanes, i el director de Serveis de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, Raül Blanco.

Documents relacionats
Estudis relacionats
On
Marker
Gornal Activa