L'AMB al BIZBARCELONA 2017

| Tema: Polítiques socials, Innovació

L'ens metropolità presenta un estudi sobre innovació i projectes de suport a l'emprenedoria

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Social de l'AMB va presentat, el passat 31 de maig al BIZBARCELONA, un estudi sobre la mapificació de la innovació al territori metropolità i els projectes per a emprenedors lligats als plans socials dels ajuntaments metropolitans que es realitzen des de l'AMB.

La BIZBARCELONA és una trobada per tal que persones emprenedores, pimes i el món de l'economia social puguin transformar llur activitat per ser més competitius. L'objectiu és que a BIZBARCELONA es trobi la inspiració, la informació, els consells necessaris, el coneixement, els contactes i les solucions per crear, transformar i adaptar els projectes empresarials als nous temps.

Estudi i projectes de suport de l'AMB

La presència de l'AMB es va concretar en la presentació de l'estudi Geografies de la innovació a l'àrea metropolitana de Barcelona, un treball sobre la mapificació/cartografia de la innovació en el territori metropolità. La presentació que es va realitzar dins de les conferències sobre la creació i el coneixement empresarial, va mostrar els resultats d'aquest estudi pioner, que analitza la dimensió urbana de la innovació al territori metropolità així com les possibilitats d'intervenció que se'n deriven. La conferència va anar a càrrec de José Luis Haro, tècnic superior de Desenvolupament Econòmic de l'AMB i els autors de l'estudi de l'empresa 300.000 km/s, Pablo Martínez i Mar Santamaria.

Posteriorment, i a l'escenari d'economia social del BIZBARCELONA, Emeteri de Frago, consultor de CRIA SL – XARXA Promocions, i Pere Soler, tècnic superior de Desenvolupament Econòmic de l'AMB van reflexionar i desenvolupar els projectes de suport a l'emprenedoria a l'àrea metropolitana lligats als plans socials i de suport als ajuntaments que s'estan realitzant des de l'AMB.

La presència de l'AMB i els resultats de les conferències van estar molt ben valorades pels diversos participants a les presentacions.

Documents relacionats
On
Marker
BIZBARCELONA