Incorporació de dues agents AODL

| Tema: Economia social, Emprenedoria, Indústria, Innovació, Mercat laboral

Treballaran en programes de suport al desenvolupament local

Dues noves agents AODL

L'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB va incorporar el passat mes de desembre dues agents d'ocupació i desenvolupament local (AODL), figures subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu dins dels programes de suport al desenvolupament local.

L'AODL del mercat de treball articula el pla de treball 2021-2022 del projecte ORIENTAMB, centrat en el reforç del desplegament del Programa de dinamització del mercat de treball metropolità i en el suport al seguiment del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023, en la línia d'Orientació i Formació.

Els tres eixos que el configuren són el suport als equips locals per a la informació, orientació i acompanyament laboral, la col·laboració amb el teixit econòmic social metropolità i la informació i posicionament del mercat de treball metropolità en diferents entorns i canals.

L'AODL d'economia cooperativa, social i solidària articula el Programa de foment de l'economia cooperativa, social i solidària (ECSS), en el marc del qual desenvolupa dos projectes: el suport a les empreses i a les actuacions d'ECSS i el mapa d'experiències d'ECSS.

El primer projecte es desplega a través d'una línia de subvenció específica per donar suport a la creació de noves iniciatives empresarials, així com nous projectes d'organitzacions existents de l'àmbit de l'ECSS. 

Documents relacionats