Experiències de desenvolupament territorial

| Tema: Desenvolupament socioeconòmic, Planificació territorial

Visita de feina a Euskadi per conèixer nous models de desenvolupament territorial

L'associació Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, de la qual forma part l'AMB, ha organitzat una visita al País Basc per conèixer de primera mà experiències de treball en nous models de desenvolupament territorial. En concret, models a l'entorn de la reactivació econòmica i industrial que ajudin a definir actuacions en el nostre àmbit territorial.

La iniciativa inclou sessions de debat i treball amb Orkestra Instituto Vasco de Competitividad i visites in situ per conèixer accions concretes i experiències com ara l'Agència de desenvolupament comarcal de Goierri, el Projecte Bilbao Next Lab a l'Ajuntament de Bilbao i Guipúzkoa Sarean a la Diputació Foral de Guipúscoa.

A la visita hi han participat més de trenta persones de diferents municipis metropolitans (alcaldes, regidors i tècnics), responsables de les àrees de Desenvolupament Social i Econòmic i de Planificació Estratègica de l'AMB, representants sindicals i d'entitats patronals, tècnics de centres universitaris i centres de recerca del territori metropolità.

Documents relacionats
On
Marker
Comarca del Goierri
Marker
Orkestra
Marker
Ajuntament de Bilbao
Marker
Diputació Foral de Guipúscoa