Cultura i seguretat a la Taula Social del Besòs

| Tema: Polítiques socials

Aquestes sessions han parlat sobre responsabilitat compartida en diversos àmbits

Darrerament, l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB ha participat en diverses comissions de la Taula Social Besòs, que tenen com objectiu la promoció de la responsabilitat compartida en diversos àmbits i en els que hi participen diferents actors d'aquest territori.

Per una banda, a la taula de coordinació de Seguretat i Salut pública, es van tractar diverses temàtiques relacionades amb la necessitat de mantenir i  incrementar accions socials en matèria de salut, la promoció d'opcions de lleure saludable, la millora de l'estat de salut percebut de les persones majors de 60 anys, així com la millora de les relacions de convivència i cohesió comunitària.

D'altra banda, a la taula de Cultura, educació, música i arts es van plantejar els reptes a superar en l'àmbit de la cultura així com aquelles experiències i bones pràctiques que s'han desenvolupat en el territori Besòs amb la música i el teatre com a eixos vertebradors. També es va valorar la possibilitat de fer de l'esport un altre eix inclusiu tot reforçant i posant en valor les pràctiques esportives pròpies del territori. 

En les properes setmanes, les diferents comissions de la Taula Social del Besòs continuaran reunint-se per anar concretant i definint aquelles intervencions en el territori que millorin la qualitat de vida dels seus veïns.

Documents relacionats