Barcelona Meeting Point 2017

| Tema: Habitatge

El projecte Barcelona Catalonia torna a presentar projectes urbanístics sostenibles

El projecte Barcelona Catalonia va ser present a la 21 edició del Barcelona Meeting Point, la fira immobiliària que s'ha celebrat entre el 18 i el 22 d'octubre a Barcelona.

El projecte Barcelona Catalonia està format per un conjunt de projectes que s'ubiquen a l'àrea metropolitana i que dibuixen un nou model urbanístic més just, més eficient i més sostenible. Un model que aposta per la rehabilitació com una eina per abordar desigualtats socials i millorar la qualitat de vida, i com una estratègia per iniciar la transició energètica que ha de permetre reduir la dependència dels combustibles fòssils, disminuir les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle i disminuir les emissions de contaminants atmosfèrics.

Entre els projectes estratègics que Barcelona Catalonia exposa al Barcelona Meeting Point destaquen el Parc de l'Alba, una avançada plataforma científica, tecnològica i emprenedora; l'àrea urbana del districte tecnològic 22@Barcelona, amb activitats intensives en tecnologia o investigació; el Pla Besòs, que crearà un hub metropolità en un corredor clau amb accés al mar Mediterrani i el Pla Delta Llobregat, una destinació industrial i logística clau a Europa.

L'edició d'enguany del Barcelona Meeting Point s'ha centrat en el networking internacional del sector immobiliari, en el big data i la domòtica.

Documents relacionats
On
Marker
Fira de Barcelona