Barcelona Catalonia al MIPIM 2018

| Tema: Desenvolupament socioeconòmic

Presentació els principals projectes metropolitans per atraure inversió estrangera

L'AMB ha participat per primer any com a promotora a la fira immobiliària MIPIM 2018, la principal fira immobiliària del món, que s'ha celebrat aquesta setmana a Canes (França), a través del projecte Barcelona Catalonia, on l'AMB impulsa i dona suport, juntament amb la Generalitat de Catalunya (a través de l'INCASOL) i l'Ajuntament de Barcelona, a models de desenvolupament més justos, més eficients i més sostenibles de creixement econòmic.

Durant els dies que ha durat la fira, les tres administracions, agrupades sota el lema "Barcelona Catalonia goes on!", han ofert als inversors que s'han acostat a l'estand de Barcelona Catalonia, una visió global dels principals projectes que s'estan desenvolupant a Barcelona i Catalunya distribuïts en cinc àmbits: 22@ Barcelona, Eix Llobregat, Eix Besòs, Eix Llobregat Nord, Eix Besòs Nord i Eix Vallès.

Impuls a projectes estratègics públics i privats

Les tres administracions públiques que formen Barcelona Catalonia aposten per promoure el desenvolupament de nous projectes estratègics a Catalunya, especialment a l'àrea metropolitana de la capital catalana, així com l'oferta logística més important entorn del Corredor Mediterrani.

Com en anteriors edicions del certamen, Barcelona Catalonia ha presentat un model que suma les propostes de les diferents administracions públiques i els principals projectes del sector privat. En aquest sentit, l'estand del MIPIM ha aplegat més de 25 empreses amb vocació internacional i a administracions municipals, metropolitanes i supramunicipals que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya. En aquesta ocasió han estat els ajuntaments de Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Viladecans, el Consorci de la Gran Via – Llobregat, el Consorci de la Zona Franca, Cimalsa i companyies com Afinance Group, Amat Immobiliaris, Building Center, Domus Management, Fabregat Perulles Sales Abogados, Figueres International Seating, Finiba, First Q Network, Forcadell, Gina Barcelona Architects, L35 Architects, Pich Architects, Renta Corporación Real Estate i Uniq Residential, entre d'altres.

La visió del projecte Barcelona Catalonia és que el creixement econòmic vagi acompanyat del desenvolupament del país, i que els projectes que combinen activitat econòmica, respecte al medi ambient i tecnologies netes són prioritaris.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Palais des Festivals (Canes)