Assistència al Bizbarcelona

| Tema: Desenvolupament econòmic, Innovació

L'Agència de Desenvolupament Econòmic va presentar serveis d'emprenedoria i innovació

Els passats 30 i 31 de maig, l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l'AMB va ser present al Bizbarcelona per donar a conèixer els projectes i programes actius relacionats amb l'emprenedoria i el desenvolupament de negocis. L'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l'AMB és promotora, conjuntament amb altres administracions públiques, d'aquest saló de l'emprenedoria, les pimes i l'economia social i presenta, durant les dues jornades, un seguit de conferències i xerrades on tindran presència els municipis metropolitans.

Informació, assessorament i tast tecnològic

Els visitants van tenir a la seva disposició un catàleg de l'agència amb diferents projectes que ja estan en marxa, com el cercador de serveis per a empreses i emprenedors, el cercador d'oficines i locals comercials, el programa de beques d'emprenedoria social i tecnològica o l'Innobus Metropolità 2018.

A més, a l'estand també va oferir informació sobre els serveis d'emprenedoria d'ajuntaments metropolitans i altres entitats, com el Citilab o l'Innobaix, i es va poder gaudir de sessions de tast tecnològic gràcies a les ulleres virtuals d'INNOVAE.  

Documents relacionats
On
Marker
Fira de Barcelona | Recinte Montjuïc